palazzo

palazzo
Verona - streetsight

dinsdag 19 januari 2016

een ansichtkaart uit israel - anchusa undulata (wild) - vielen spass!

Anchusa undulata

het onderwerp van hedenmorgen lijkt een ...

Clemitchel Beaubuer heeft een bericht met je gedeeld op Google+. Met Google+ wordt delen op het web meer zoals delen in het echte leven. Meer informatie.
Clemitchel Beaubuer heeft een album met je gedeeld.
het onderwerp van hedenmorgen lijkt een bagatel: oudtijdser wreder gedacht visgerei in een opvallende weergave van symbolistische aard aan het publiek ter overweging openbaar gesteld - je zou zeggen 'wauw'en dat vermoedt onze vis ook/citaat: 'de werkelijkheid is anders dan deszulker waar getoond in statisch beeld'/kwadrant verbaal dd. 19/01
afbeelding niet weergegeven

Album weergeven
Wees voorzichtig met wie je deze e-mail deelt. Iedereen kan de e-mail opnieuw delen.
Je hebt dit bericht ontvangen omdat Clemitchel Beaubuer het heeft gedeeld met clemitchel.winter@blogger.com. Afmelden voor dit soort e-mails.
Je kunt niet antwoorden op deze e-mail. Bekijk het bericht om een reactie toe te voegen.
Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043 USA

maandag 18 januari 2016

Galleria della Clemenzia: "il matino della promessa" - converzione di clemente

Google Movies presents Bur Cinz

Het is alweer lang geleden dat ik voor de eerste keer tot bekering kwam. Die gebeurtenis staat tot heden toe geschreven in de diepten van mijn ziel als fundament voor alles wat ik doe. 

Vele wegen ben ik langsgegaan en niemand heeft ooit kunnen begrijpen dat uit de summa rerum waar niemand over heeft gehoord dan Pantalone Kettingzaag, want die was juist met pijl en boog nabij de kloosterhof geraakt en werd door het luikje met een vreemde stem die hij nooit eerder had gehoord gevraagd of hij niet liever het pijl en boog gejaag te staken zag want binnen in de kloostergang zat een hele oude man die heel erg aardig deze jongen die tot bij zijn tuin gedurfd had te geraken als beloning voor zijn ijverig amuseren een kaakje en een glaasje ranja wilde schenken, blijkt dat wanneer de grote vloed heeft opgehouden en de winden niet meer beuken aan de ramen, de dag aanbreekt dat een stille morgen ons vertelt dat het weer over is met het geweld. 

Zo ben ik verder gegaan en zo kan ik berichten dat wat er ook gebeurt de bekering tot de ware waarheid niet zal zwichten en dat de liefde sterker is dan alle gepaaide krentenbrood vermag te leren.

De hier getoonde diapositieven sjouw vertelt het resulterende verhaal juist zoals Hij die mij heeft gezonden dit heden hebben wou: vanuit de creatieve eenheid van het leven verheft zich de openbaring van het antwoord op de vraag naar wie men is en waarom het alles is geweest dat streven naar het vangen van het beest dat voor de mensen juist gevaarlijk wordt omdat het alle redelijkheid verbindt aan datgene wat niet anders toebehoort dan die men zelf mag zijn: een mens gegaan langs de weg van het schone en het goede heeft juist in deze weg der waarheid het gezicht herontdekt dat de Schepper aan zijn schepping hiermee schenkt. Op alle mogelijke manieren blijkt mij dat ik niet in staat blijk te verwoorden hetgeen zich slechts verklaren laat in de kleuren en de vormen die ik hedenmorgen heb gemaakt van een document waarvan ik niet kon zien dat ook maar iemand er zichzelf in zou herkennen.

Dat het de kinderen zijn die op de eerste plaats zullen begrijpen waar mijn filmpje over gaat dat betwijfel ik thans in de diverse vormen als het antwoord op die zo verheven vraag:

"LAAT DE KINDEREN TOT MIJ KOMEN"
_____________________________________________________________
- Picardia Plena - Kamil Bennali -
= "fleur de la fuchsia après la pluie" =
/etuition de 5*/
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  

Ik heb Clemenceau-villages met u gedeeld in OneDrive

gezien de door ons in de privésfeer ervaren maatschappelijke vraag naar redenen welke de openbaarheid dienen in vrijheidsbevorderlijke zin wil ik genodigden verzoeken zorg te dragen voor een evenwichtige verwerking van het document binnen de grenzen van het hun vertrouwde en bekende publicitaire ervaringsmodel. met vriendelijke groet, Clement Michel jonkheer de Buer-Bergh Terleynde de Beaulieu et Verimont - het is mij een eer toe te treden tot de wereld van de representatieve vermogenden.
OneDrive
Gratis onlineopslag voor uw bestanden. Meer informatie.
Download de mobiele app voor OneDrive. Beschikbaar voor Android | iOS | Windows
Microsoft respecteert de privacy van gebruikers. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring.
Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA, 98052

zondag 17 januari 2016

dhr. heeft met het oog op Europese aangelegenheden...

Clemitchel Beaubuer heeft een bericht met je gedeeld op Google+. Met Google+ wordt delen op het web meer zoals delen in het echte leven. Meer informatie.
Meedoen met Google+
Clemitchel Beaubuer heeft een bericht van Mia Feigelson met je gedeeld.
dhr. heeft met het oog op Europese aangelegenheden van toekomstige betekenis alweer enige jaren geleden met grote interesse kennis genomen van het werk van Alfred Sisley en daarin bevonden dat deze kunstenaar een taak van nobele verantwoordelijkheid op zich heeft genomen tijdns zijn leven die ons thans in staat stelt reeds nu met een gerust hart de angsten voor een onbestendige toekomst achter ons te laten, met name tijdens zijn latere jaren heeft Alfred Sisley met grote zorgvuldigheid alles in ...
Mia Feigelson
https://www.facebook.com/MiaFeigelson

"Printemps aux environs de Paris" "Spring near Paris" (1879)
By Alfred Sisley, France-based British Impressionist Artist (1839-1899)
oil on canvas; 42 x 62 cm 
© Musée Marmottan Monet, Paris
Ancienne Collection Georges de Bellio
http://www.marmottan.fr/

Artist Biography
"Impressionist landscape painter, born in Paris of expatriate English parents (but had a French grandmother). Was sent to London for four years to prepare for a commercial career. Then turned to painting...
afbeelding niet weergegeven

De foto van Clemitchel Beaubuer bekijken of erop reageren »
Je hebt dit bericht ontvangen omdat Clemitchel Beaubuer het heeft gedeeld met clemitchel.winter@blogger.com. Afmelden voor dit soort e-mails.
Je kunt niet antwoorden op deze e-mail. Bekijk het bericht om een reactie toe te voegen.
Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043 USA

actualite: comment végétaliser sous les arbres - une conférence de Cédric Basset

Plantes d'ombre ou comment végétaliser sous les arbres: une conférence de Cédric Basset



Zonder meer zou ik durven stellen dat zowel voor de bekende kamerlinde Nicoline als voor het jonge gezin Nillis-Foure er hoop is dat de zon weer doordringt boven de hoge haag die voor de ramen van de diverse woonkamers is neergezet door de makelaardij. Dit betekent dat de nieuwe update hoop (sanctus clemens maria - ora pro nobis) in aantocht is.



= het lijkt mij dat de maand januari in sommige gevallen door de arboreten als een uitstekende maand wordt beschouwd voor het planten van enkele exemplaren boom / per fine ounce / bij voorbeeld de chataignier hollandais/chantaigner danois (hollandse/deense kastanjeboom niet-inheems)/

________________________________________________________________________

*** auberge des trois davids - rue des bons sapins 13 - AUXERRE - 8*RANCE | bericht uit Roesselare: een zonde in onwetendheid begaan kan al evenmijn bekend worden als dat de schande van een gezonde stoelgang ons ontbijt bederven kan/la bonne a oublie mes dates? Aklors, on s'occupe avec les figues au maintenat de liban/ 'mon cher, c'est remarquable comment la publique s'imagine que le Pompeius n'aurait pas recu son droit de gouverneur-nomme a base de ses forces cordiales militarises/



n.b. l' ecriteur regrette que des clefs pour activer l'agite d'imprimation des accents graves, circonflexes et ecues ne fonctionnent plus sur l'ordinateur Acer/comme une chance avec ce disastre serat considere le moment de merveille que j'ai experimente pendant les belles secondes d'oubli chaque fois que ma petit-mal s'enfuit proprement, en plus mes defonctionnements de dyslexy y sont echappe l'arreste positiviste ainsi et bien a temps modernises - comment sauter de la machine me donne la reponse mon ami pierrot, je m'imagine de teneur mimique// cff. recheches sur www.stoa.org/



= amitie de preference a ce jour de fete: l'artiste liberale

= theere: choco toque de coco 



________________________________________________________________________


Fwd: une digipeinture pour vous |l'image d'amour


---------- Doorgestuurd bericht ----------
dhr. drinkt graag jus d'orange/bessen/
eventueel Singapore sling - hij kan er 5 van aan/



om jullie op de hoogte te stellen van de recente ontwikkelingen op
5/2nd betreffende boeiende omstandigheden van relationele aard dacht
ik dat jullie je wellicht een beeld willen vormen omtrent een liefde
zoals wij deze nimmer eerder hadden beleefd. Het is duidelijk dat de
bedoelde vlakken in perspectivisch distante vorm zijn gegeven. Ik dank
onze vriend David Frans vanwege zijn bijdrage aan het architectonisch
inzicht in de infrastructuur van de communicatieve vormen van de vrije
meningsuiting in deze zin aangebracht. Beanca, mijn zuster, dank ik
voor haar opbouwende kritische aanwijzingen ten aanzien van het
kleurgebruik.

't wintert op 't Loo.   =       #Mitchener

__clemente*______________________________________________________________Dd*____________atelier5**___________17/01/2016____====

www.chateaulafitte.fr
www.domaine-de-courson.fr
www.groen.net

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
//orange prio editions//
//citaat: "God, Nederland en Oranje" 

_________________________________________________________
1 photo vous a été envoyée.


preview.jpg

Ces photos ont été envoyées avec Picasa, un logiciel de Google.
Pour l'essayer, rendez-vous sur : http://picasa.google.com/.

Fwd: une photo pour vous: la Greque a Heemstede


---------- Doorgestuurd bericht ----------
V portico verde di benvenuto il verace

Onderwerp: une photo pour vous: la Greque a Heemstede
Aan:


Dag lieve zus,
Hierbij een foto van mezelf die ik gisterenmorgen vrij vroeg heb
gemaakt. De oorspronkelijke foto was wat vlak van licht en had weinig
poezie, maar toen ik hem wat meer inhoud had gegeven vond ik hem zo
leuk geworden dat ik je graag in mijn gelukkige moment van
zelfherkenning wil laten delen. Misschien kan Martijn 'iets'  met die
blauwe deuren?

Let op: de categorie 'professioneel' is in deze moeilijk van
toepassing te achten.

vanaf mijn kasteel in 't Hertenduin de groetjes en een fijne dag gewenst,

groetjes,
clement-frere
in gezelschap van de racontiens david-frere
********************************************************
P.S. 1: Ik weet me geen raad met mijn heilige naam David die ik heb
ontvangen in het Vaticaan dd. 01/10/1974 - vanuit den Hoge welgedaan en is beroepen in
die naam/=

antwoord van de Here Here: 'om ermee te schrijven, te spelen en te zingen van het licht'

P.S. 2: een nuchtere Hollander ben ik helaas nooit geweest/oh yes Lord/


- nachtgezicht - 16/01/17-2016 - une message du Roy d'Hollande le David Clement/#Michelin fs.

_____________________________________________________
1 photo vous a été envoyée.


IMG_1784.JPG

Ces photos ont été envoyées avec Picasa, un logiciel de Google.
Pour l'essayer, rendez-vous sur : http://picasa.google.com/.

een alleraardigst cadeau bested voor mijn...

Clemitchel Beaubuer heeft een bericht met je gedeeld op Google+. Met Google+ wordt delen op het web meer zoals delen in het echte leven. Meer informatie.
Meedoen met Google+
een alleraardigst cadeau bested voor mijn vriend in Hilgersberg die vandaag jarig is/vanavond gaan wij naar de Spaanse Brabander in de Stadsschouwburg met zijn allen/ #gezellig   #Guido_Gezelle   #Hotel_Akersloot   #Cafe_Koops   #Keijzers_Bodega   #Studio_Fong_Leng   #het_Bloemenhuisje   #Kraantje_Lek   #Parkzicht  
afbeelding niet weergegeven

Het album van Clemitchel Beaubuer bekijken of erop reageren »
Je hebt dit bericht ontvangen omdat Clemitchel Beaubuer het heeft gedeeld met clemitchel.winter@blogger.com. Afmelden voor dit soort e-mails.
Je kunt niet antwoorden op deze e-mail. Bekijk het bericht om een reactie toe te voegen.
Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043 USA

ff. dit keer ben ik wat korter van stof/...

Clemitchel Beaubuer heeft een bericht met je gedeeld op Google+. Met Google+ wordt delen op het web meer zoals delen in het echte leven. Meer informatie.
Meedoen met Google+
ff. dit keer ben ik wat korter van stof/'wie is de organist?' / #Philharmonisch_Orkest   #Teijlersmuseum   #Laakkapel   #Mariakapel   #Bosbeek  
afbeelding niet weergegeven

Het album van Clemitchel Beaubuer bekijken of erop reageren »
Je hebt dit bericht ontvangen omdat Clemitchel Beaubuer het heeft gedeeld met clemitchel.winter@blogger.com. Afmelden voor dit soort e-mails.
Je kunt niet antwoorden op deze e-mail. Bekijk het bericht om een reactie toe te voegen.
Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043 USA